verhuurdersportaal
boekholt & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s makelaardij scherp financieel advies
Ben-S Verhuur & beheer

partners in wonen.

boekholt & partners makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies

Woning verhuren Groningen

Het zorgeloos verhuren van uw woning in Groningen en omgeving doen wij graag voor u. Als NVM-verhuurmakelaar kunnen wij de kwaliteit van dienstverlening altijd waarborgen. Benieuwd welke huurprijs u voor uw woning kan krijgen? We zijn als geen ander op de hoogte van de markt in Groningen en kunnen dan ook voor u een reële maximaal haalbare huurprijs vaststellen. Daarnaast biedt onze uitgebreide screening grip op potentiele huurders. Wij zorgen tijdens het verhuren altijd voor 100% goede en gescreende huurders. De huurovereenkomst volgens NVM-richtlijnen geeft u als eigenaar zekerheid.

Wilt u meer weten? Maak dan hieronder een afspraak met een van onze verhuurmakelaars. Tijdens ons vrijblijvende gesprek brengen we uw mogelijkheden in kaart. Zo realiseert u altijd het optimale rendement.

Maak een afspraak

 

Verhuur

Hoe verhuren wij?

Bekijk reviews

 

Klanten beoordelen

9,2

"ben-s.nl heeft zijn reputatie volledig waargemaakt, we konden alles uit handen geven en voortdurend rekenen op een ervaren team."

Bekijk alle referenties

 

Partners in wonen