verhuurdersportaal
boekholt & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s makelaardij scherp financieel advies
Ben-S Verhuur & beheer

partners in wonen.

boekholt & partners makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies

Vastgoedbeheer Groningen

U wilt verhuren, maar u wilt ook zo weinig mogelijk rompslomp. Dat kan. Voor veel klanten verzorgen wij het beheer van woningen, (volledige) appartementen (complexen), kamerverhuur en bedrijfspanden. 

Wij worden ingezet door grote en kleinere verhuurders en institutionele beleggers voor de verhuur en het beheer van (nieuwbouw) projecten. Ons team verhuur en vastgoedbeheer vormt de onmisbare schakel tussen de eigenaren en huurders. Wij nemen eigenaren de dagelijkse processen uit handen. Van het incasseren van de maandelijkse huur tot het afhandelen van reparatieverzoeken en het bewaken van de huurderscontracten. Ons vastgoedbeheersysteem biedt de verhuurder persoonlijk inzicht in de actuele stand van zaken.

ben-s.nl verhuur & beheer is dé specialist in het beheren en verhuren van vastgoed in en rondom Groningen. Als erkende NVM-makelaar zorgen wij voor een maximaal rendement uit uw belegging, zonder dat u er enig omkijken naar heeft. Nu en in de toekomst. 

Maak een afspraak

 

lunetten collage

Financieel beheer, technisch beheer & juridisch beheer

Bij het verhuren van een woning, pand of complex komt veel kijken. ben-s.nl verhuur & beheer kan het gehele huurbeheer (administratief en technisch) voor u uit handen nemen. 

Financieel beheer

Technisch beheer 

Juridisch beheer

Waarom verhuurders voor ons kiezen

Bekijk reviews

binnendienst verhuur beheer

 

Klanten beoordelen

9,2

"ben-s.nl heeft zijn reputatie volledig waargemaakt, we konden alles uit handen geven en voortdurend rekenen op een ervaren team."

Bekijk alle referenties

 

Partners in wonen