Funda Groningen
Beoordeling: 8,7

WhatsApp ben-s.nl verhuur en beheerContact Boekholt 050 - 250 00 10

partners in wonen.

boekholt & partners makelaardijben-s & partners makelaardijboekholt nieuwbouw specialistben-s verhuur & beheerscherp financieel advies
Ben-S Verhuur & beheer

ben-s.nl verhuur & beheer

Regelmatig heeft ben-s.nl verhuur & beheer interessante (nieuwbouw)projecten huur in haar portfolio. Hieronder een greep uit ons mooie aanbod

lunetten collage x
lunetten collage x

Lunettenhof Groningen

26 nieuwbouw appartementen tegelijk binnen 1 maand naar tevredenheid verhuurd opgeleverd. Daarnaast hebben we het complex ook in technisch & financieel beheer. De commerciële plint op de begane grond wordt ook door ons beheerd. 

Referentie eigenaar 

‘’Ik heb in juni 2016 in het plan Lunettenhof aan de Boumaboulevard, 26 appartementen met een onderliggende commerciële plint, turnkey gekocht. Mijn contacten met ben-s verhuur & beheer stammen uit die tijd, aangezien zij vanaf het voortraject al bij het plan betrokken waren.

Zowel tijdens de bouw als bij de 2 opleveringen en bij de basisinrichting van de appartementen, heb ik goede adviezen en suggesties met oplossingen van ben-s verhuur & beheer gehad.
Wat betreft de berekening van de huur, is na een gedegen onderzoek in de wijde omgeving en de gebruikelijke puntentelling, in overleg een marktconforme huur vastgesteld. Binnen één week waren alle 26 appartementen, via screening van de diverse belangstellenden, verhuurd! En last but not least, de gehele verhuuradministratie, afdrachten, behandeling van klachten huurders, worden vlekkeloos en adequaat opgelost.

Conclusie: onder de indruk van de, op alle vlakken van oplevering tot verhuur- en klachtenafhandeling, snelle en doelgerichte dienstverlening van ben-s.
Een volgende keer ga ik weer met hen in zee!”

Beheer mijn woning

Klanten beoordelen

Jansen Beoordeling

"ben-s.nl heeft zijn reputatie volledig waargemaakt, we konden alles uit handen geven en voortdurend rekenen op een ervaren team."

Bekijk alle referenties

Partners in wonen

 

Kom in contact

Partners

Wij zijn lid van:

NVM   Funda

Informatie

Inloggen beheerder

Inloggen verhuurder

Bekijk ons op social media

facebook  instagramTwitter

Beoordeling door klanten:
9.2/10 - 47 beoordelingen

Contact

ben-s.nl verhuur & beheer
Damsterdiep 34
9711 SL Groningen

T: 050 - 250 00 10
E: info@bensverhuurenbeheer.nl
WhatsApp ben-s.nl verhuur en beheer050 - 250 00 10