verhuurdersportaal
boekholt & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s makelaardij scherp financieel advies
Ben-S Verhuur & beheer

partners in wonen.

boekholt & partners makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies

Vacature verhuurmakelaar Groningen

Wij zoeken jou! 

Als verhuurmakelaar ben je verantwoordelijk voor het gehele verhuurtraject. Je staat klanten te woord, plant en begeleid bezichtigingen. Je wijst passende huurders toe aan een woning en stelt de verhuurcontracten op. Je voert voor- en eindinspecties van de woningen uit. Als huurders eenmaal op hun plek zitten, zorg je dat alles op rolletjes loopt en ga je alle uitdagingen vanuit het beheer aan. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor de verhuurders en kun je hen adviseren over de verhuur van de woning. Ook hoort de administratieve verwerking van inkoop facturen en huurafrekeningen bij je takenpakket.

Waar ga je werken? 

ben-s.nl verhuur en beheer is hét bedrijf voor vastgoed. We zijn een erkende NVM-makelaar wat niet alleen het kwaliteitsmerk voor de koopmarkt; maar ook voor de huurwoningmarkt is. We ontzorgen de klant desgewenst volledig qua financieel beheer, technisch beheer en juridisch beheer. ben-s.nl verhuur en beheer is constant op zoek naar inventieve manieren om een zo groot mogelijk reëel rendement voor de klant te behalen. Daarnaast biedt het uitgebreide netwerk beleggers interessante opties. 

ben-s.nl verhuur en beheer is onderdeel van Partners in wonen. Bij Partners in wonen werken de leukste professionals uit de makelaarsbranche die alles op alles zetten om woondromen te realiseren. 

Wat verwachten we van jou?

Solliciteren!

Heb je na het lezen van deze vacature nog een brandende vraag? Schroom dan niet om contact op te nemen met Tom Fransen of Merel Bust via 050-2500010 of stuur een mail naar tom@ben-s.nl. Je kunt ook direct solliciteren via de mail (tom@ben-s.nl). Spreken we je snel? 

 

Klanten beoordelen

9,2

"ben-s.nl heeft zijn reputatie volledig waargemaakt, we konden alles uit handen geven en voortdurend rekenen op een ervaren team."

Bekijk alle referenties

 

Partners in wonen