verhuurdersportaal
boekholt & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s makelaardij scherp financieel advies
Ben-S Verhuur & beheer

partners in wonen.

boekholt & partners makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies

Vacature klusjesman

8/12/2020

Wij, het team van ben-s.nl verhuur en beheer zijn op zoek naar een klusjesman! We zoeken iemand die op ZZP basis van allerlei klusjes kan doen en flexibel inzetbaar is.

ben-s.nl verhuur en beheer doet de verhuur en beheer van woningen in en rondom de stad. Doordat we groeien kan onze huidige klusjesman de werkzaamheden niet meer alleen aan en daarom zijn wij op zoek naar iemand die hem kan helpen. De werkzaamheden zullen erg gevarieerd zijn, van het vervangen van lampen, tot het repareren van wasmachines.

We zijn op zoek naar iemand die sociaal en netjes is en in overleg ook zelf het contact met de huurders kan onderhouden.

Ben jij flexibel en van alle markten thuis, als het gaat om allerlei klussen, sluit je dan nu aan bij ons verhuur en beheer team.
Werkzaamheden zijn op basis van oproep. Uurtarief is in overleg.

Voor meer informatie neem je contact op met Merel Bust (T:050-2500010 of E: info@bensverhuurenbeheer.nl)

 

Klanten beoordelen

9,2

"ben-s.nl heeft zijn reputatie volledig waargemaakt, we konden alles uit handen geven en voortdurend rekenen op een ervaren team."

Bekijk alle referenties

 

Partners in wonen