verhuurdersportaal
boekholt & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s makelaardij scherp financieel advies
Ben-S Verhuur & beheer

partners in wonen.

boekholt & partners makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies

Vastgoedbeheer in Groningen

Regelmatig heeft ben-s.nl verhuur & beheer interessante (nieuwbouw)projecten & woningen in haar portfolio. Hieronder een greep uit ons mooie aanbod inclusief reviews van de eigenaars. 

 

lunettenhof complex

Appartementencomplex Lunettenhof 

26 nieuwbouw appartementen tegelijk binnen 1 maand naar tevredenheid verhuurd opgeleverd. Daarnaast hebben we het complex ook in technisch & financieel beheer incl. de commerciële plint.

Referentie eigenaar Lunettenhof

‘’Ik heb in juni 2016 in het plan Lunettenhof aan de Boumaboulevard, 26 appartementen met een onderliggende commerciële plint, turnkey gekocht. Mijn contacten met ben-s verhuur & beheer stammen uit die tijd, aangezien zij vanaf het voortraject al bij het plan betrokken waren. Zowel tijdens de bouw als bij de 2 opleveringen en bij de basisinrichting van de appartementen, heb ik goede adviezen en suggesties met oplossingen van ben-s verhuur & beheer gehad. Wat betreft de berekening van de huur, is na een gedegen onderzoek in de wijde omgeving en de gebruikelijke puntentelling, in overleg een marktconforme huur vastgesteld. Binnen één week waren alle 26 appartementen, via screening van de diverse belangstellenden, verhuurd! En last but not least, de gehele verhuuradministratie, afdrachten, behandeling van klachten huurders, worden vlekkeloos en adequaat opgelost.

Conclusie: onder de indruk van de, op alle vlakken van oplevering tot verhuur- en klachtenafhandeling, snelle en doelgerichte dienstverlening van ben-s.
Een volgende keer ga ik weer met hen in zee!”

Reviews woning verhuren Groningen

Jeroen & Marian | Verhuur & beheer

"Professionele ontzorging van ons verhuurde vastgoed. Een duidelijke portal, adequate afhandeling van serviceverzoeken en reparaties bij huurders. Tarief is transparant en de huren worden keurig overgeboekt elke maand. Daarnaast zijn we compleet ontzorgt bij de screening en selectie van nieuwe huurders. Voor dit tarief kunnen we het zelf niet doen. Erg tevreden met Ben-s verhuur en beheer."

Jorge | Verhuur & beheer

"Thanks to Ben-S,- especially Liesbeth Holtrop - the entire process of renting out my home has been a breeze. They demonstrated much-appreciated agility and flexibility in providing me with a solution that was tailored to my specific needs. The response time and treatment have also been exceptional. I'd recommend Ben-s as property manager all day long." 

Daniel | Verhuur

"Wij wilden ons appartement graag verhuren. Omdat we eerder onze woning via Ben-S hadden gekocht, en dat hele proces prima verliep, namen we contact op met de makelaar. Hij bracht ons in contact met Liesbeth, die verantwoordelijk is voor de verhuur van woningen. Ik kan niet anders zeggen dan dat het hele proces fantastisch is verlopen. Alles is voor ons geregeld, van het maken van foto's en het rondleiden van de kandidaten tot aan het schoon op laten leveren door de vorige bewoners en het overdragen van de sleutels. Alles ook voorzien van foto's en goede documentatie. Grote plus ook voor de hele communicatie gedurende het proces. Al met al een aanrader". 

 

Verhuur en beheer ook mijn woning

 

reviews bens verhuur beheer

 

Klanten beoordelen

9,2

"ben-s.nl heeft zijn reputatie volledig waargemaakt, we konden alles uit handen geven en voortdurend rekenen op een ervaren team."

Bekijk alle referenties

 

Partners in wonen